LYNDUELLEN

På lørdag fra ca 12 til 15 blir det ekstratilbud i fojaeen. Da kan du utfordre internasjonal mester Kjetil Stokke i lynsjakk. Han får bare 1 minutt på klokken. Du får 3.

Alle som vinner, får en fin premie.

LØRDAGSKVELD KUN FOR JENTER

Arrangementet er gratis for alle deltakere.

Regjerende nordisk mester Amelia Nordquelle (14) utfordrer de andre jentene i NM til simultan. Hun spiller mot opptil ti samtidig.

Alle jenter er velkomne på samlingen, der vi har litt servering. Vi setter på en film, det går an å spille lynsjakk eller bare være sammen.

Vi ber om påmelding til simultanen. Påmelding skjer her.

SKATTEJAKT

Vi legger ut ark med sjakk-relaterte spørsmål rundt om på hotellet. De ti som får flest poeng, vinner alle et flott Play Magnus-brett (koster 450 kroner i butikken).

VINN PLASS PÅ VERDENSMESTERBRETT!

Vi trekker fire spillere i hver runde som får sitte på verdensmesterbrett (se bilde under). Dette er brett som er signert av Magnus Carlsen, Vishy Anand, Garry Kasparov, Vladimir Kramnik og Anatolij Karpov, de fem siste verdensmestrene. Med andre ord unike brett som det knapt finnes maken til.

Vi trekker vinnere fra de fire yngste gruppene (mens 12 spillere fra fire eldste gruppene kommer på livebrett i hver runde).

De som trekkes ut på verdensmesterbrett, får en stor sjokolade og et reisesjakkbrett. Og de får sitte på scenen.

(Det går an å bli trukket ut flere ganger, men ingen kan vinne mer enn en premie)

Kontaktperson for turneringen: Ole Valaker

Spørsmål om hotellrom og meny må rettes til Quality Edvard Grieg: q.bergen@choice.no